Amenajarea unui living cu bucătărie open space

Idei practice și moderne pentru un design impresionant

Livingul cu bucătărie open space este o tendință modernă în designul interior, care îmbină funcționalitatea și estetica pentru a crea un spațiu plin de viață și eleganță.

Această abordare integrată a amenajării interioare este ideală pentru cei care apreciază un stil de viață deschis și social, unde bucătăria devine inima casei și punctul central al activităților zilnice.

În acest articol, vă prezentăm câteva idei practice și moderne pentru a vă inspira în amenajarea unui living cu bucătărie open space.

 1. Creați o zonă de conversație și socializare: Într-un living cu bucătărie open space, este important să creați un spațiu care să faciliteze conversația și socializarea. Puteți opta pentru o masă de bucătărie extensibilă sau o insulă centrală care să servească drept loc de luat masa și punct de întâlnire pentru familia și prietenii dumneavoastră. Alegeți scaune confortabile și elegante pentru a oferi confort și stil.

 2. Folosiți iluminatul pentru a defini zonele: Iluminatul joacă un rol esențial în amenajarea unui living cu bucătărie open space. Utilizați o combinație de iluminat general, iluminat ambiental și iluminat direcționat pentru a defini și delimita zonele. Puteți adăuga spoturi luminoase deasupra zonei de gătit și pendule elegante deasupra zonei de luat masa sau a insulei centrale pentru a crea un aspect vizual plăcut și a ilumina fiecare zonă în mod corespunzător.

 3. Optați pentru mobilier multifuncțional: Într-un living cu bucătărie open space, mobilierul multifuncțional este o alegere inteligentă. Alegeți piese de mobilier care oferă spațiu de depozitare suplimentară, cum ar fi canapele cu spații de depozitare ascunse sau scaune care pot fi pliate și depozitate ușor atunci când nu sunt utilizate. Astfel, veți economisi spațiu și veți menține ordinea în livingul dumneavoastră.

 4. Păstrați coerența în designul interior: Pentru a crea o atmosferă armonioasă în livingul cu bucătărie open space, este important să păstrați coerența în designul interior. Alegeți culori și materiale care se îmbină în mod plăcut între cele două spații. Puteți utiliza același tip de pardoseală sau o paletă de culori similară pentru a crea o legătură vizuală între living și bucătărie. De asemenea, utilizați accesorii decorative, cum ar fi perne, draperii sau covoare, pentru a adăuga note de culoare și a personaliza spațiul.

 5. Separarea inteligentă a spațiilor: Deși livingul cu bucătărie open space înseamnă un spațiu integrat, este important să aveți o anumită separare între zonele de activitate. Puteți utiliza elemente precum rafturi deschise, perdele subtile, uși glisante sau panouri decorative pentru a crea o delimitare subtilă între zona de living și cea de bucătărie. Aceste elemente vor permite menținerea intimității și a funcționalității fiecărui spațiu în parte.

Amenajarea unui living cu bucătărie open space poate transforma complet aspectul și funcționalitatea casei dumneavoastră. Prin aplicarea unor idei practice și moderne, veți putea crea un spațiu impresionant, care să îmbine armonios funcționalitatea și estetica.

Luați în considerare aceste sfaturi și personalizați-vă livingul cu bucătărie open space pentru a vă reflecta stilul și personalitatea. Bucurați-vă de un spațiu deschis, primitor și perfect adaptat pentru activitățile zilnice și momentele de socializare.

 1. Integrarea electrocasnicelor: Într-un living cu bucătărie open space, integrarea electrocasnicelor este esențială pentru a menține un aspect ordonat și aerisit. Optați pentru electrocasnice încorporate sau încastrate, cum ar fi frigiderul, cuptorul și mașina de spălat vase, astfel încât să se integreze perfect în designul general al bucătăriei. Acest lucru va oferi un aspect minimalist și va elibera spațiu pe suprafața de lucru.

 2. Folosiți materiale moderne și durabile: Pentru un design modern și durabil, alegeți materiale de calitate pentru mobilier și finisaje. Blaturile din granit sau cuarț sunt rezistente și ușor de întreținut, iar mobilierul din lemn masiv sau MDF vopsit în culori moderne va adăuga un aspect contemporan și elegant. Optați pentru accesorii de iluminat și robinete de calitate, cu finisaje metalice sau cromate, care vor completa aspectul modern al livingului cu bucătărie open space.

 3. Creati spații de depozitare inteligente: Un living cu bucătărie open space poate avea tendința de a deveni dezordonat din cauza spațiului deschis. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că aveți suficiente spații de depozitare inteligente. Utilizați dulapuri de bucătărie cu sertare adânci și rafturi ajustabile pentru a stoca ustensilele și vasele, și incorporați rafturi și dulapuri în zona de living pentru a păstra în ordine cărți, jocuri sau obiecte decorative.

 4. Accentele de culoare și textură: Pentru a adăuga un strop de personalitate și caracter livingului cu bucătărie open space, utilizați accente de culoare și textură. Puteți alege perne decorative, covoare sau draperii în culori vibrante sau modele interesante, care să aducă un plus de viață și vitalitate în spațiu. De asemenea, puteți opta pentru elemente decorative precum tablouri, plante sau obiecte de artă pentru a completa designul interior.

 5. Păstrați un aspect ordonat: Pentru ca un living cu bucătărie open space să arate mereu impresionant, este important să păstrați un aspect ordonat. Asigurați-vă că aveți spații de depozitare suficiente și creați rutine de organizare regulată. Curățați și clătiți vasele imediat, păstrați suprafața de lucru curată și ordonată, iar accentele decorative să fie aranjate în mod plăcut. Un spațiu ordonat va face ca întregul living cu bucătărie open space să strălucească și să ofere o atmosferă plăcută.

Amenajarea unui living cu bucătărie open space poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să creeze un spațiu modern, practic și social. Utilizați aceste idei practice și moderne pentru a vă inspira și a vă personaliza propriul living cu bucătărie open space.

Cu atenție la detalii, materiale de calitate și o atitudine ordonată, veți putea crea un spațiu impresionant, care să răspundă nevoilor dumneavoastră de funcționalitate și estetică.

Bucurați-vă de un living cu bucătărie open space care să devină punctul central al casei și să vă ofere o atmosferă plină de viață și eleganță.

Amenajarea unui living cu bucătărie open space
Înapoi

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

 • Amenajarea mansardei: +99 de idei si modalitati simple de amenajare a mansardei

  Amenajarea mansardei: +99 de idei si modalitati...

  Mansarda poate oferi o oportunitate fantastică de extindere a locuinței Amenajarea unei mansarde poate fi o modalitate minunată de a exploata și a transforma un spațiu adesea subutilizat într-o cameră...

  Amenajarea mansardei: +99 de idei si modalitati...

  Mansarda poate oferi o oportunitate fantastică de extindere a locuinței Amenajarea unei mansarde poate fi o modalitate minunată de a exploata și a transforma un spațiu adesea subutilizat într-o cameră...

 • Redefinirea tradiției pentru stilul de viață contemporan

  Transformarea unei case batranesti de la tara i...

  Redefinirea tradiției pentru stilul de viață contemporan Casa bătrânească de la țară are un farmec unic și o istorie bogată, dar adesea necesită modernizări pentru a răspunde cerințelor stilului de...

  Transformarea unei case batranesti de la tara i...

  Redefinirea tradiției pentru stilul de viață contemporan Casa bătrânească de la țară are un farmec unic și o istorie bogată, dar adesea necesită modernizări pentru a răspunde cerințelor stilului de...

 • Inspiratii pentru decorarea peretilor

  Inspiratii pentru decorarea peretilor

  Transformă-ți spațiul într-un loc cu personalitate Decorarea pereților reprezintă unul dintre cele mai eficiente și accesibile moduri de a-ți transforma locuința sau orice alt tip de spațiu într-un mediu plin...

  Inspiratii pentru decorarea peretilor

  Transformă-ți spațiul într-un loc cu personalitate Decorarea pereților reprezintă unul dintre cele mai eficiente și accesibile moduri de a-ți transforma locuința sau orice alt tip de spațiu într-un mediu plin...

1 din 3