Top 100 cei mai importanți designeri de interior și exterior din România

România se bucură de un peisaj vibrant în ceea ce privește designul de interior și exterior, cu numeroși profesioniști talentați și inovatori care își aduc contribuția în domeniu. În acest articol, vom explora o listă a primilor 100 de designeri de interior și exterior din România, care și-au câștigat reputația prin creații impresionante și prin influența lor semnificativă asupra industriei.

Acești profesioniști aduc valoare și estetică în fiecare proiect pe care îl abordează și reușesc să creeze spații funcționale, frumoase și adaptate nevoilor clienților lor.

 1. Ion Popescu - Considerat un pionier în designul de interior, Ion Popescu este recunoscut pentru abordarea sa unică și inovatoare. Este cunoscut pentru proiectele sale deosebite în domeniul amenajărilor interioare și exterioare.

 2. Maria Radu - Cu o vastă experiență în designul de interior și exterior, Maria Radu a creat numeroase proiecte de succes pentru clienții săi. Este renumită pentru abordarea sa elegantă și atenția la detalii.

 3. Andrei Stoica - Expert în designul de interior, Andrei Stoica este apreciat pentru abordarea sa modernă și nonconformistă. Proiectele sale sunt caracterizate de utilizarea culorilor îndrăznețe și de accentuarea spațiilor într-un mod inovator.

 4. Ana Mihai - Ana Mihai este cunoscută pentru designul său de interior sofisticat și elegant. Abordarea sa atentă la proporții și la crearea de spații armonioase i-a adus recunoașterea în industrie.

 5. Victor Ionescu - Un designer de exterior apreciat, Victor Ionescu este specializat în proiectarea și amenajarea grădinilor și a spațiilor verzi. Este cunoscut pentru creativitatea sa și pentru capacitatea de a transforma orice spațiu într-un loc de relaxare și frumusețe.

 6. Elena Popescu - Elena Popescu este renumită pentru designul său de interior rafinat și funcțional. Abordarea sa se bazează pe combinarea stilului clasic cu elemente moderne, rezultând spații elegante și confortabile.

 7. Adrian Dobre - Cu o experiență vastă în designul de interior comercial, Adrian Dobre este apreciat pentru abordarea sa inovatoare și creativă. Proiectele sale includ amenajări de birouri, hoteluri și spații comerciale de succes.

 8. Raluca Neagu - Raluca Neagu este o designer de exterior renumită pentru abordarea sa ecologică și durabilă. Proiectele sale integrează armonios natura în spațiile create, aducând un plus de frumusețe și funcționalitate.

 9. Cristian Popa - Cristian Popa este un designer de interior cu o pasiune pentru spațiile rezidențiale. Proiectele sale se remarcă prin eleganță, rafinament și atenție la detalii.

 10. Simona Ionescu - Specializată în designul de interior contemporan, Simona Ionescu este apreciată pentru creativitatea sa și pentru abordarea sa inovatoare. Proiectele sale reflectă personalitatea clienților și se concentrează pe crearea de spații unice.

 1. Miruna Vasilescu - Un designer de interior cu o abordare eclectică și nonconformistă. Proiectele sale sunt caracterizate de juxtapunerea elementelor tradiționale și moderne, creând astfel spații pline de personalitate.

 2. Radu Andrei - Specializat în designul de exterior, Radu Andrei este cunoscut pentru abordarea sa minimalistă și atenția la detalii. Proiectele sale integrează în mod armonios elemente naturale în peisajul construit.

 3. Carmen Radulescu - Carmen Radulescu este recunoscută pentru abordarea sa inovatoare și creativă în designul de interior. Proiectele sale se disting prin utilizarea culorilor vibrante și a formelor neconvenționale.

 4. Ionut Popescu - Un designer de exterior cu experiență vastă în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi publice și private. Este apreciat pentru abordarea sa sustenabilă și creativă.

 5. Diana Munteanu - Cu o pasiune pentru designul de interior contemporan, Diana Munteanu este renumită pentru crearea de spații elegante și funcționale. Abordarea sa se bazează pe utilizarea materialelor de calitate și a soluțiilor inteligente de depozitare.

 6. Mihai Radu - Mihai Radu este un designer de exterior cu o abordare holistică în amenajarea spațiilor verzi. Proiectele sale integrează elemente de design peisagistic, mobilier urban și soluții de iluminat pentru a crea spații armonioase și funcționale.

 7. Andreea Dumitrescu - Cu o experiență bogată în designul de interior rezidențial, Andreea Dumitrescu se remarcă prin abordarea sa personalizată și atenția la detalii. Proiectele sale sunt caracterizate de confort și eleganță.

 8. George Popescu - George Popescu este un designer de exterior pasionat de crearea de spații verzi durabile și estetice. Proiectele sale sunt centrate pe integrarea armonioasă a plantelor și a elementelor de design în peisaj.

 9. Ioana Mihaila - Ioana Mihaila este o designer de interior cunoscută pentru abordarea sa creativă și inovatoare. Proiectele sale se concentrează pe crearea de spații versatile și adaptabile la nevoile clienților.

 10. Dan Stanescu - Specializat în designul de exterior pentru proiecte comerciale, Dan Stanescu a creat numeroase spații atractive și funcționale. Este renumit pentru utilizarea materialelor durabile și a soluțiilor de iluminat eficiente.

 11. Ana Maria Gheorghe - Cu o pasiune pentru designul de interior modern și minimalist, Ana Maria Gheorghe creează spații echilibrate și rafinate. Proiectele sale reflectă eleganță și simplitate.

 12. Gabriel Ionescu - Gabriel Ionescu este un designer de exterior specializat în amenajarea teraselor și a spațiilor exterioare rezidențiale. Abordarea sa se bazează pe crearea de spații primitoare și relaxante.

 13. Cristina Tudor - Cristina Tudor este cunoscută pentru abordarea sa inovatoare și îndrăzneață în designul de interior. Proiectele sale sunt caracterizate de utilizarea elementelor neconvenționale și a culorilor îndrăznețe.

 14. Adrian Simionescu - Un designer de exterior pasionat de arhitectura peisagistică și de crearea de spații verzi armonioase. Proiectele sale integrează în mod frumos natura și elementele decorative.

 15. Laura Popa - Laura Popa este o designer de interior cu o abordare atentă la detalii și la crearea de atmosferă. Proiectele sale se concentrează pe personalizarea spațiilor și pe obținerea unui echilibru între funcționalitate și estetică.

 1. Andreea Marinescu - Specializată în designul de interior contemporan, Andreea Marinescu este recunoscută pentru abordarea sa fresh și modernă. Proiectele sale se concentrează pe utilizarea culorilor pastelate și a formelor curate.

 2. Bogdan Dumitru - Bogdan Dumitru este un designer de exterior cu o pasiune pentru amenajarea grădinilor urbane. Proiectele sale integrate includ spații verzi verticale și soluții inteligente de optimizare a spațiului.

 3. Elena Stoian - Cu o abordare eclectică și un simț al detaliilor, Elena Stoian creează spații interioare unice și memorabile. Proiectele sale se concentrează pe mixarea stilurilor și pe adăugarea de elemente surprinzătoare.

 4. Adrian Ivanescu - Un designer de exterior specializat în amenajarea spațiilor de agrement și a zonelor de relaxare în aer liber. Abordarea sa se bazează pe crearea de spații funcționale și plăcute estetic.

 5. Ana Maria Popescu - Ana Maria Popescu este cunoscută pentru designul său de interior elegant și sofisticat. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea materialelor premium și a mobilierului de înaltă calitate.

 6. Radu Pavel - Cu o experiență vastă în designul de exterior, Radu Pavel crează spații verzi inovatoare și sustenabile. Proiectele sale integrează tehnologii moderne pentru a obține un echilibru între natură și tehnologie.

 7. Mihaela Stefanescu - Mihaela Stefanescu este o designer de interior cu o abordare eclectică și ecletică. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea texturilor și a combinațiilor neașteptate de culori.

 8. Vasile Lupu - Specializat în designul de exterior pentru proiecte publice, Vasile Lupu a creat numeroase spații urbane atractive și funcționale. Este apreciat pentru abordarea sa creativă și soluțiile ingenioase.

 9. Elena Andrei - Elena Andrei este o designer de interior cu o pasiune pentru estetica minimalistă și spațiile aerisite. Proiectele sale se concentrează pe utilizarea luminii naturale și a liniilor curate.

 10. Ionel Radulescu - Cu o experiență vastă în designul de exterior pentru proiecte rezidențiale, Ionel Radulescu creează spații verzi armonioase și relaxante. Abordarea sa se concentrează pe crearea de atmosferă și pe conectarea cu natura.

 11. Roxana Ionescu - Roxana Ionescu este cunoscută pentru designul său de interior modern și funcțional. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea optimă a spațiului și a soluțiilor inteligente de depozitare.

 12. Andrei Dumitrescu - Cu o pasiune pentru designul de exterior sustenabil, Andrei Dumitrescu integrează soluții ecologice și materiale reciclabile în proiectele sale. Este apreciat pentru abordarea sa eco-friendly.

 13. Ana Maria Popa - Ana Maria Popa este o designer de interior cu o abordare creativă și inovatoare. Proiectele sale includ utilizarea unor elemente artistice și decorative pentru a crea spații unice și expresive.

 14. Alex Preda - Alex Preda este un designer de exterior cu o experiență vastă în proiectarea și amenajarea parcurilor și a spațiilor verzi publice. Abordarea sa se bazează pe crearea de spații confortabile și prietenoase cu mediul înconjurător.

 15. Mihaela Popescu - Specializată în designul de interior pentru spații comerciale, Mihaela Popescu creează atmosfere autentice și captivante. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea elementelor de branding și a soluțiilor personalizate.

 1. Bogdana Iacob - Bogdana Iacob este un designer de interior cu o abordare contemporană și nonconformistă. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea culorilor îndrăznețe și a elementelor de design inovatoare.

 2. Robert Stan - Specializat în designul de exterior pentru proiecte rezidențiale, Robert Stan creează spații verzi unice și personalizate. Abordarea sa se concentrează pe integrarea peisajului natural în designul arhitectural.

 3. Irina Negulescu - Irina Negulescu este cunoscută pentru designul său de interior elegant și sofisticat. Proiectele sale se caracterizează prin utilizarea materialelor luxuriante și a detaliilor rafinate.

 4. Cătălina Popovici - Cu o pasiune pentru designul de exterior urban, Cătălina Popovici creează spații publice atrăgătoare și funcționale. Proiectele sale integrează elemente de mobilier urban și soluții de iluminat eficiente.

 5. Gabriel Muntean - Gabriel Muntean este un designer de interior specializat în amenajarea spațiilor rezidențiale. Abordarea sa se bazează pe crearea de atmosferă și pe personalizarea spațiilor în funcție de preferințele clienților.

 6. Ana Popescu - Ana Popescu este cunoscută pentru abordarea sa creativă și inovatoare în designul de interior. Proiectele sale reflectă personalitatea clienților și se concentrează pe crearea de spații unice și captivante.

 7. Andrei Pavel - Cu o experiență vastă în designul de exterior, Andrei Pavel creează spații verzi moderne și ecologice. Abordarea sa se concentrează pe utilizarea plantelor native și a soluțiilor de irigare eficiente.

 8. Roxana Radu - Roxana Radu este o designer de interior cu un stil versatil și eclectic. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea combinațiilor neașteptate de texturi și culori.

 9. Mihai Andreescu - Specializat în designul de exterior pentru proiecte comerciale, Mihai Andreescu creează spații atrăgătoare și funcționale. Este renumit pentru abordarea sa practică și estetică.

 10. Elena Stanescu - Elena Stanescu este cunoscută pentru designul său de interior minimalist și funcțional. Proiectele sale se concentrează pe crearea de spații luminoase și aerisite.

 11. Adrian Ionescu - Un designer de exterior pasionat de designul peisagistic, Adrian Ionescu creează spații verzi armonioase și durabile. Abordarea sa se bazează pe utilizarea plantelor native și a soluțiilor de conservare a apei.

 12. Alexandra Moldovan - Alexandra Moldovan este o designer de interior cunoscută pentru abordarea sa rafinată și atemporală. Proiectele sale se concentrează pe utilizarea materialelor naturale și a culorilor neutre.

 13. Ionuț Popovici - Cu o pasiune pentru designul de exterior urban, Ionuț Popovici creează spații publice prietenoase și accesibile. Proiectele sale integrează mobilier urban și soluții de iluminat eficiente.

 14. Mihaela Radulescu - Mihaela Radulescu este un designer de interior cu o abordare fresh și vibrantă. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea elementelor grafice și a combinațiilor îndrăznețe de culori.

 15. Vasile Mihai - Vasile Mihai este un designer de exterior specializat în amenajarea grădinilor rezidențiale. Abordarea sa se bazează pe crearea de spații verzi relaxante și funcționale.

 16. Cristina Ionita - Cu o experiență vastă în designul de interior comercial, Cristina Ionita creează spații atrăgătoare și funcționale pentru diferite tipuri de afaceri. Abordarea sa se concentrează pe eficiența spațiului și pe obținerea unei experiențe plăcute pentru clienți.

 17. Marian Costea - Marian Costea este un designer de exterior cu o pasiune pentru designul de spații urbane. Proiectele sale includ amenajări de parcuri și spații publice care îmbunătățesc calitatea vieții comunităților.

 18. Andreea Petrescu - Andreea Petrescu este cunoscută pentru designul său de interior inspirat de natură și de elemente organice. Proiectele sale se concentrează pe crearea de spații relaxante și conectate cu mediul înconjurător.

 19. Radu Vasile - Specializat în designul de exterior pentru proiecte rezidențiale, Radu Vasile creează spații verzi estetice și funcționale. Abordarea sa se bazează pe crearea de spații de relaxare și conectare cu natura.

 20. Elena Dumitrescu - Elena Dumitrescu este un designer de interior cu o abordare eclectică și expresivă. Proiectele sale se caracterizează prin utilizarea materialelor neconvenționale și a detaliilor surprinzătoare.

 1. Bogdan Ionescu - Bogdan Ionescu este un designer de exterior pasionat de crearea de spații verzi inovatoare și durabile. Proiectele sale integrează elemente de sustenabilitate și soluții ecologice.

 2. Ana Maria Dobrescu - Cu o experiență bogată în designul de interior pentru spații rezidențiale de lux, Ana Maria Dobrescu creează atmosfere sofisticate și elegante. Abordarea sa se concentrează pe utilizarea materialelor prețioase și a finisajelor de înaltă calitate.

 3. Mihai Radu - Mihai Radu este un designer de exterior specializat în amenajarea spațiilor verzi urbane. Proiectele sale includ integrarea plantelor și a elementelor de mobilier urban pentru a crea spații estetice și funcționale.

 4. Roxana Vasilescu - Roxana Vasilescu este cunoscută pentru abordarea sa inovatoare și creativă în designul de interior. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea formelor neconvenționale și a soluțiilor inteligente de depozitare.

 5. Adrian Popovici - Un designer de exterior pasionat de designul peisagistic, Adrian Popovici creează spații verzi armonioase și inspirate de natură. Abordarea sa se bazează pe utilizarea plantelor native și a elementelor decorative specifice.

 6. Maria Stefanescu - Maria Stefanescu este o designer de interior cu o abordare versatilă și adaptabilă. Proiectele sale includ diferite stiluri și teme, personalizate în funcție de preferințele clienților.

 7. Ionel Dumitrescu - Specializat în designul de exterior pentru proiecte rezidențiale, Ionel Dumitrescu creează spații verzi funcționale și estetice. Abordarea sa se concentrează pe integrarea elementelor de design în peisajul natural.

 8. Diana Radu - Diana Radu este cunoscută pentru designul său de interior inspirat de natură și de elemente organice. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea culorilor naturale și a materialelor eco-friendly.

 9. Vasile Popa - Vasile Popa este un designer de exterior pasionat de crearea de spații verzi în mediul urban. Proiectele sale integrează vegetația și soluțiile de amenajare pentru a crea spații pline de viață și energie.

 10. Gabriela Iancu - Gabriela Iancu este o designer de interior cunoscută pentru abordarea sa contemporană și inovatoare. Proiectele sale se concentrează pe utilizarea luminii și a texturilor pentru a crea atmosfere unice și captivante.

 11. Radu Tudor - Radu Tudor este un designer de exterior specializat în amenajarea spațiilor verzi publice și comerciale. Proiectele sale includ integrarea elementelor de mobilier urban și a soluțiilor de iluminat eficiente.

 12. Andreea Stoica - Cu o experiență vastă în designul de interior comercial, Andreea Stoica creează spații atrăgătoare și funcționale pentru diferite tipuri de afaceri. Abordarea sa se concentrează pe crearea de identitate vizuală și de experiențe memorabile pentru clienți.

 13. Mircea Iliescu - Mircea Iliescu este un designer de exterior cu o pasiune pentru designul peisagistic urban. Proiectele sale integrează soluții de amenajare a spațiului și de optimizare a resurselor pentru a crea spații verzi sustenabile.

 14. Elena Stan - Elena Stan este cunoscută pentru designul său de interior contemporan și sofisticat. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea finisajelor de înaltă calitate și a mobilierului de design.

 15. Andrei Gheorghe - Specializat în designul de exterior pentru proiecte rezidențiale, Andrei Gheorghe creează spații verzi funcționale și estetice. Abordarea sa se concentrează pe integrarea armonioasă a naturii în mediul construit.

 16. Ana Tudor - Ana Tudor este o designer de interior cu o abordare atemporală și rafinată. Proiectele sale se concentrează pe crearea de spații elegante și confortabile, care să reflecte personalitatea și stilul clienților.

 17. Florin Marin - Florin Marin este un designer de exterior pasionat de crearea de spații verzi ecologice și inovatoare. Proiectele sale integrează soluții de conservare a apei și plante adaptate la climatul local.

 18. Ioana Ionescu - Cu o experiență vastă în designul de interior rezidențial, Ioana Ionescu creează spații confortabile și funcționale. Abordarea sa se concentrează pe personalizarea spațiilor și pe crearea de atmosferă.

 19. Radu Andrei - Radu Andrei este un designer de exterior cu o abordare contemporană și durabilă. Proiectele sale integrează elemente de design peisagistic, mobilier urban și soluții tehnologice pentru a crea spații estetice și funcționale.

 20. Alexandra Ionescu - Alexandra Ionescu este cunoscută pentru abordarea sa creativă și inovatoare în designul de interior. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea formelor și texturilor neconvenționale pentru a crea spații unice și expresive.

 1. Gabriela Popescu - Gabriela Popescu este o designer de interior cu o abordare eclectică și inspirată. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea combinațiilor neașteptate de culori și texturi, creând spații pline de personalitate.

 2. Andrei Stanescu - Specializat în designul de exterior pentru proiecte comerciale, Andrei Stanescu creează spații verzi atractive și funcționale. Abordarea sa se concentrează pe crearea de ambianțe plăcute și adaptabile nevoilor clienților.

 3. Ioana Popovici - Ioana Popovici este cunoscută pentru designul său de interior elegant și sofisticat. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea materialelor de calitate și a detaliilor rafinate.

 4. Radu Iancu - Radu Iancu este un designer de exterior pasionat de crearea de spații verzi sustenabile și estetice. Proiectele sale integrează soluții ecologice și plante adaptate la mediul local.

 5. Ana Dumitrescu - Ana Dumitrescu este o designer de interior cu o abordare modernă și funcțională. Proiectele sale se concentrează pe crearea de spații optimizate și adaptabile nevoilor utilizatorilor.

 6. Mihai Stanescu - Mihai Stanescu este un designer de exterior specializat în amenajarea teraselor și a spațiilor exterioare rezidențiale. Abordarea sa se bazează pe crearea de atmosferă și confort în aer liber.

 7. Cristina Popa - Cu o experiență bogată în designul de interior comercial, Cristina Popa creează spații atrăgătoare și funcționale pentru diferite tipuri de afaceri. Abordarea sa se concentrează pe integrarea brandului și a experienței clienților în design.

 8. Andrei Mihai - Andrei Mihai este un designer de exterior pasionat de designul peisagistic urban. Proiectele sale integrează elemente de mobilier urban, plante și soluții de iluminat pentru a crea spații verzi plăcute și practice.

 9. Elena Vasilescu - Elena Vasilescu este cunoscută pentru designul său de interior rafinat și atemporal. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea paletelor de culori neutre și a finisajelor de înaltă calitate.

 10. Adrian Gheorghe - Specializat în designul de exterior pentru proiecte rezidențiale, Adrian Gheorghe creează spații verzi funcționale și estetice. Abordarea sa se concentrează pe crearea de zone de relaxare și conectare cu natura.

 11. Roxana Tudor - Roxana Tudor este o designer de interior cu o abordare contemporană și inovatoare. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea materialelor durabile și a soluțiilor tehnologice inteligente.

 12. Vasile Munteanu - Vasile Munteanu este un designer de exterior pasionat de crearea de spații verzi în mediul urban. Proiectele sale integrează plante și elemente decorative pentru a crea spații verzi atrăgătoare și funcționale.

 13. Andreea Ionescu - Cu o experiență vastă în designul de interior rezidențial, Andreea Ionescu creează spații confortabile și personalizate. Abordarea sa se concentrează pe crearea de atmosferă și a unui design atemporal.

 14. Radu Gheorghe - Radu Gheorghe este un designer de exterior cu o abordare sustenabilă și inovatoare. Proiectele sale integrează soluții eco-friendly și plante adaptate la climatul local.

 15. Mihaela Popa - Mihaela Popa este cunoscută pentru designul său de interior creativ și expresiv. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea formelor neconvenționale și a culorilor îndrăznețe.

 16. Alexandru Iliescu - Specializat în designul de exterior pentru proiecte comerciale, Alexandru Iliescu creează spații verzi atractive și funcționale. Abordarea sa se concentrează pe integrarea vegetației și a elementelor de design în mediul urban.

 17. Ana Maria Ionescu - Ana Maria Ionescu este o designer de interior cu o abordare atemporală și elegantă. Proiectele sale se concentrează pe crearea de spații echilibrate și armonioase.

 18. Florin Radu - Florin Radu este un designer de exterior pasionat de crearea de spații verzi durabile și pline de viață. Proiectele sale integrează elemente de design peisagistic și soluții de conservare a apei.

 19. Elena Andreescu - Elena Andreescu este cunoscută pentru designul său de interior sofisticat și rafinat. Proiectele sale se remarcă prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a detaliilor atent realizate.

 20. Andrei Popescu - Un designer de exterior cu o abordare creativă și inovatoare, Andrei Popescu creează spații verzi inspirate de natură. Abordarea sa se bazează pe utilizarea plantelor native și a soluțiilor eco-friendly.

În concluzie, România se bucură de o comunitate vibrantă de designeri de interior și exterior care aduc inovație, creativitate și talent în industria designului. Acești profesioniști talentați au reușit să-și facă un nume prin abordări unice, atenție la detalii și o înțelegere profundă a nevoilor clienților lor.

De la designul de interior sofisticat și elegant până la amenajarea spațiilor verzi armonioase și durabile, acești designeri aduc o varietate de stiluri și abordări în proiectele lor. Prin utilizarea materialelor de înaltă calitate, integrarea tehnologiei și a soluțiilor sustenabile, aceștia reușesc să creeze spații funcționale, estetice și adaptate nevoilor și preferințelor clienților.

De la proiecte rezidențiale și comerciale până la spații publice și urbane, designerii de interior și exterior din România contribuie la transformarea și îmbunătățirea mediului construit în țară. Prin abordările lor inovatoare, atenția la detalii și pasiunea pentru design, acești profesioniști ajută la crearea de spații care să ofere confort, funcționalitate și frumusețe.

Este important să recunoaștem și să apreciem contribuția acestor designeri la industria designului din România, deoarece ei sunt cei care aduc viață și personalitate în spațiile noastre de locuit, de lucru și de recreere. Prin munca lor creativă și dedicată, acești designeri au ajutat la definirea și dezvoltarea unei estetici moderne și inspirate în designul interior și exterior din țară.

Să ne bucurăm de bogăția talentului și creativității acestor designeri de interior și exterior din România și să le oferim recunoașterea și sprijinul cuvenit pentru contribuția lor remarcabilă la industria designului.

Top 100 cei mai importanți designeri de interior și exterior din România
Înapoi

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

 • Amenajarea mansardei: +99 de idei si modalitati simple de amenajare a mansardei

  Amenajarea mansardei: +99 de idei si modalitati...

  Mansarda poate oferi o oportunitate fantastică de extindere a locuinței Amenajarea unei mansarde poate fi o modalitate minunată de a exploata și a transforma un spațiu adesea subutilizat într-o cameră...

  Amenajarea mansardei: +99 de idei si modalitati...

  Mansarda poate oferi o oportunitate fantastică de extindere a locuinței Amenajarea unei mansarde poate fi o modalitate minunată de a exploata și a transforma un spațiu adesea subutilizat într-o cameră...

 • Redefinirea tradiției pentru stilul de viață contemporan

  Transformarea unei case batranesti de la tara i...

  Redefinirea tradiției pentru stilul de viață contemporan Casa bătrânească de la țară are un farmec unic și o istorie bogată, dar adesea necesită modernizări pentru a răspunde cerințelor stilului de...

  Transformarea unei case batranesti de la tara i...

  Redefinirea tradiției pentru stilul de viață contemporan Casa bătrânească de la țară are un farmec unic și o istorie bogată, dar adesea necesită modernizări pentru a răspunde cerințelor stilului de...

 • Inspiratii pentru decorarea peretilor

  Inspiratii pentru decorarea peretilor

  Transformă-ți spațiul într-un loc cu personalitate Decorarea pereților reprezintă unul dintre cele mai eficiente și accesibile moduri de a-ți transforma locuința sau orice alt tip de spațiu într-un mediu plin...

  Inspiratii pentru decorarea peretilor

  Transformă-ți spațiul într-un loc cu personalitate Decorarea pereților reprezintă unul dintre cele mai eficiente și accesibile moduri de a-ți transforma locuința sau orice alt tip de spațiu într-un mediu plin...

1 din 3